lapot написал(а):Україна повинна рішення приймати самостійно, тільки воно повинне відповідати інтересам держави.
Саме так.
lapot написал(а):А принцип куди завгодно лише не з Росією не є правильним
Щодо мене, то я дійсно не бачу майбутнього разом з Росією, так як його бачить Росія - у її складі. Досить вже цього єксперименту, здається...
lapot написал(а):ЄС достатьньо зрозуміло демонструє не тільки те, що ми в європі не потрібні, але й те, що нам вступ в європейський союз теж навряд чи що принесе.
Тому я вище і написав:
Здається, будемо вимушені розраховувати на свої власні сили.
Також скажу ще дещо... Щоб мене правильно розуміли.
Мабуть ніхто з вас не повірить, але ще 10 років тому - я був великим прихильником союзу. Але... За оці роки такого ставлення Росії (та й не тільки неї) до України, я набагато в чому змінив свою думку. Я став схилятись до націоналізму. Але не поспішайте засуджувати.
Якось я сказав Друиду такі слова, маючи на увазі рос. урапатріотів на... одному форумі: "Вони поплутали чорне та біле, брат. Для них патріотизм - це не любов до своєї землі, а ненависть до чужої". Він зі мною погодився.
Так ось. Я чорне та біле не плутав і не збираюсь. Але не треба чіпати мою країну. Це відноситься і до Росії, і до Румунії, Польщі тощо.
Звичайно, закордонних імперців моя думка не хвилює, але мені це й не потрібно.
Я намагаюсь її пояснити саме вам.