Друид
Що такэ як дамо?)
Дадим. Т.е. покажем. В смысле "кузькину мать" и т.д.
Форум Свободы |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Форум Свободы » Українська сторінка » Ядерна зброя (за і проти)
Друид
Що такэ як дамо?)
Дадим. Т.е. покажем. В смысле "кузькину мать" и т.д.
А як же взяті на себе зобов"язання про статус безядерної держави?
Як взяли, так і знімемо ці зобов'язання
Як взяли, так і знімемо ці зобов'язання - Звичайно, МИ ж господарі своєму слову!
lapot
Мабуть Теодоріх має на увазі, що коли Росія, яка згідно договору є гарантом територіальної цілостності України, сама зазіхає на цю цілістність, то тим самим вона перша порушує цей договір. А значить в України теж є таке моральне право.
Щодо мене, то я - за. Але на перспективу, на майбутнє. Бо з таким фінансовим станом країни, ця іграшка занадто дорого коштує.
Annuitór
, ти читаєш мої думки!!!)))))))) вражаюче))) абсолютно згоден також з фінансовою проблемою:(( поки треба інтегруватись в Європу, а потім вже приймати такі рішення і тратити гроші
«1. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ поважати незалежність і суверенітет та існуючі кордони України.
2. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують їх зобов'язання утримуватися від загрози силою чи її використання проти територіальної цілісності чи політичної незалежності України, і що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України, крім цілей самооборони або будь-яким іншим чином згідно зі Статутом Організації Об'єднаних Націй .
3. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують Україні їх зобов'язання згідно з принципами Заключного акта НБСЄ утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам здійснення Україною прав, притаманних її суверенітету, і таким чином отримати будь-які переваги.
4. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують їх зобов'язання домагатися негайних дій з боку Ради Безпеки Організації Об'єднаних Націй з метою надання допомоги Україні як державі-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї , що не володіє ядерною зброєю, в разі, якщо Україна стане жертвою акту агресії або об'єктом погрози агресією з використанням ядерної зброї.
5. Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки підтверджують щодо України їх зобов'язання не застосовувати ядерну зброю проти будь-якої держави-учасниці Договору про нерозповсюдження ядерної зброї , що не володіє ядерною зброєю, крім випадку нападу на них самих, їхні території чи їхні підопічні території, їхні збройні сили або на їхніх союзників з боку такої держави спільно або в союзі з державою, яка володіє ядерною зброєю.
6. Україна, Російська Федерація, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії і Сполучені Штати Америки будуть проводити консультації у випадку виникнення ситуації, внаслідок якої постає питання стосовно цих зобов'язань.»
І яким чином Росія прушила Меморандум? І яким чином зазіхає на цілісність України?
поважати незалежність і суверенітет та існуючі кордони України
це раз (висловлення Медведєва та мера Москви нагадати, Тузлу нагадати?)
і що ніяка їхня зброя ніколи не буде використовуватися проти України
Ви думаєте, ми будемо чекати до такого моменту?
утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам здійснення Україною прав, притаманних її суверенітету, і таким чином отримати будь-які переваги.
хм, ну-ну))хороший пункт)) то хто там не чинить тиску?)))
поважати незалежність і суверенітет та існуючі кордони України
Ну, саме слово "повага" вже звучить смішно. Щось я такого почуття від Росії і не бачив.
утримуватись від економічного тиску, спрямованого на те, щоб підкорити своїм власним інтересам здійснення Україною прав, притаманних її суверенітету, і таким чином отримати будь-які переваги.
Ось це використовується по повній програмі.
Щодо зброї - дійсно, пізно озброюватись, коли супротивник буде у дверей, але ж... теперішнє керівництво... та гроші... гроші...
Але маємо ще такий чинник, як міжнародна спільнота. Щоб мати змогу начхати на те завивання, що безумовно підніметься у разі оголошення наших ядерних претензій, потрібно бути сильною та самозабезпечуваною державою, щоб ніякі санкції не змогли нам дуже зашкодити. До тих пір, нажаль, це будуть лише красиві балачки. Хоча чого ж і не поговорити...
Ну, саме слово "повага" вже звучить смішно.
Так і буде. А як ставиться до держави, яка й сама не знає, що хоче. То ми ядерні, то безядерні. Скоро вибори, ще якісь зміни будуть, як не в статусі, то ще вчому. Чогось мені не здається, що таким чином можна завоювати міжнародний авторитет. Більшого авторитету, на мій поглят, придадуть не ракети з ядерними боєголовками, а чітке і послідовне виконання своїх рішень і зобов"язань, незалежно від того, яка політична сила при владі. А то ми такими заявами перетворюємо себе на щось непередбачуване. Північна Корея, блін.
То ми ядерні, то безядерні.
А то ми такими заявами перетворюємо себе на щось непередбачуване.
Ну, на офіійному державному рівні хіба є такі заяви? Я не чув.
Більшого авторитету, на мій поглят, придадуть не ракети з ядерними боєголовками, а чітке і послідовне виконання своїх рішень і зобов"язань, незалежно від того, яка політична сила при владі.
Угу. Виконували ми свої зобов'язання щодо транзиту газу і що далі?
Це додало нам авторитету? Ні.
Кому повірили: нам? Ні.
І що ми маємо? Не з власної ініціативи зіпсований імідж траспортера.
Ми можемо скільки завгодно виконувати все що завгодно. Показувати, які ми гарні, чесні тощо. А потім прийде якийсь "мішка" і одним помахом руки це все зіпсує. І всі будуть казати: "ой які вони таки погані".
Сильної влади немає. "Проукраїнської". Хоч як би це слово вже не набридло. Але ж це - правда.
Вы здесь » Форум Свободы » Українська сторінка » Ядерна зброя (за і проти)